Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Το πρώτο «ΜΗΝΥΜΑ» από το Άγιον Όρος για τον Γάμο των ομόφυλων στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

 




– Με τας απαρχάς του Νέου Σωτηρίου έτους 2024 ήνοιξαν διά την ΕλλάδαΜκαι ασκοί του μυθολογουμένου απογόνου του Δευκαλίωνος Αιόλου.

Μία ομάς ραβδοσκόπων πολιτικών και ραβδούχων εκκλησιαστικών, οίτινες θα ήτο καλύτερον να μη είχον γεννηθή, προσπαθούν δι’ ανιέρων νόμων να μεταλλάξουν την ευδαίμονα ορθόδοξον χριστιανικήν Ελληνικήν γην εις χώραν μπανανίας.

Η Ελλάς, το θείον βλάστημα από καταβολής κόσμου, η χώρα των Αγίων της Πίστεως και της Πατρίδος, διαγράφει πλέον τον Νόμον της Νέας Διαθήκης και προβάλλει το κερατοειδές ομοφυλικόν είδος συμβιώσεως  μεταξύ των ανθρώπων. Δι’ αυτού του τρόπου καταργεί ευθέως τον Νομοθέτην Δημιουργόν και Πλάστην του
Κόσμου, όστις εποίησεν Αδάμ και Εύαν, και τούτους ηυλόγησε με το «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε».

Η Νε Τάξις Πραγμάτων, ξεκάθαρον όργανον του Σατανά, όστις διά των δολοπλοκιών αυτού κατεκρήμνισεν εκ του Ουρανού Αγγέλους, εξώρισε τους Πρωτοπλάστους εκ του Παραδείσου της τρυφής, επιχειρεί και νυν να καταστρέψη ομοθυμαδόν πολλούς εκ των συνανθρώπων μας και να τους οδηγήση εις την
απώλειαν.

Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριταί πανηγυρίζουν καθημερινώς διά τα επερχόμενα παμμίαρα σχέδιά των, μη παραδειγματιζόμενοι από τα Σόδομα και τα Γόμορα της Παλαιστίνης και αυτής της Ασυριακής πόλεως Νινευής.

Κομπάζουν και ομιλούν περί αγάπης, ήτις ουδεμίαν σχέσιν έχει με τον Θεόν. Με το πρόσχημα της αγάπης λίαν προσεχώς θα επιχειρήσουν ασφαλώς να θεσπίσουν και ανωμάλους γάμους μετά ζώων. Αυτό τούτο τους διδάσκει ο πατήρ των Διάβολος.

Ας αφήσουν κατά μέρος τας σοφιστείας, εκείνοι οι οποίοι αποκαλούν τους παράφρονας Σοδομίτας τέκνα Θεού. Τέκνα του Διαβόλου είναι, διότι ως αμετανόητοι τούτον υπηρετούν. Τέκνα Θεού και υιοί Θεού και κληρονόμοι της Βασιλείας του είναι εκείνοι όσοι εβάδισαν και βαδίζουν την περιπεπατημένην οδόν της Σωτηρίας.


Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: άλλο είναι η αμαρτία, και άλλο η νομιμοποίησις της αμαρτίας. Η αμαρτία έχει Μετάνοιαν και επιστροφήν εις τον Θεόν, ενώ η διά νόμου αμαρτία δεν έχει επιστροφήν, έχει κατήφορον, έχει πορείαν προς τα Τάρταρα, εκεί οπού θα κολάζωνται αιωνίως οι Δαίμονες και οι Σοδομίται κατά τας Αγίας Γραφάς.

Εδικαιώθη πλέον ο μακαριτός Φώτιος Κόντογλους, όστις από δεκαετιών έλεγεν, ότι «ο κόσμος πήρε τον κατήφορο και δεν έχει επιστροφήν». Καιρός όμως του ποιήσαι. Υπάρχει ακόμη ευκαιρία επιστροφής, ίνα μη ισχύση το γνωμικόν: «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου