Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

π.Εφραίμ για γάμο και τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Που θα μας οδηγήσει...ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ


π.Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος: Με τη φράση του νομπελίστα ποιητή «πήραμε τη ζωή μας λάθος και αλλάξαμε ζωή», σχολίασε ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας πατέρας Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος…

το θέμα των ημερών με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Μέσα από τον star fm και την εκπομπή «Ήρθε ή Ώρα», τόνισε ότι ο συγκεκριμένος γάμος θέτει εν αμφιβόλω τα δικαιώματα των παιδιών, η φύση του ανθρώπου είναι, όταν γεννιέται να αναζητά πρώτα τη μητέρα του, ούτε ο άντρας μπορεί να είναι μητέρα, ούτε η γυναίκα μπορεί να είναι πατέρας, αυτή είναι η θέση της εκκλησίας του Χριστού και είναι ξεκάθαρη.


Ο πατέρας Εφραίμ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα που αφορά στην επιβίωση του ελληνικού έθνους, στο δημογραφικό και την υπογεννητικότητα. Πολιτεία, Εκκλησία και φορείς πρέπει να στοχεύσουν στο να μεγαλώσει η Ελλάδα με Έλληνες, η Εκκλησία και τοπικά στη Φθιώτιδα και γενικά, στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες. Η αύξηση των πολύτεκνων ελληνικών οικογενειών θα μπορούσε να συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή της πληθυσμιακής συρρίκνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου